Петричев: До няколко дни ще решим дали да пуснем националите

Ето какво сподели изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев в предаването Спорт 7 по ТВ 7.

"Не мога да кажа в момента дали пускаме националите си. Първо трябва да говоря с треньора Георги Дерменджиев. Това е нещо ново за нас и имаме по-малко време за подготовка от останалите отбори, защото на 15 февруари играем за Купата с Берое. Няма да пречим на Ивайло Петев в усилията му да направи представителния тим по-силен. Желаем му успех, ще видим с какво можем да помогнем, но до 1-2 дни ще има отговор дали пускаме националите си", каза Петричев пред TV7.

"Хубавото е, че няма контузии. Като за първа контрола се получи здрав мач с корав немски отбор. Дерменджиев е видял това, което трябва и ще дискутираме този въпрос. Следващата среща е с Динамо (Москва) и очаквам отново здрава среща".

"Имаме добре окомплектован състав, който има сили да изнесе пролетния дял на първенството. Ако привлечем някого, трябва да е по-висока класа, за да надграждаме. Но в момента нямаме крещяща нужда от нови. Провеждаме подготовка с настоящите играчи и се надявам, че през пролетта ще видите по-силен Лудогорец. Не мисля, че имаме голяма нужда от селекция", каза Петричев.

Накрая той коментира и ситуацията с Дани Абало и Роман Безяк, чийто договори изтичат и могат да бъдат изпуснати без пари. "Няма промяна в тази посока. С Дани Абало и Рома Безяк разговорите продължават. Преди малко говорих с Абало и отношенията са изключително коректни. Като цяло няма драма, хубавото е, че се чувстват добре в отбора и разговорите ни са колегиални", завърши изпълнителният директор на Лудогорец.