Футболистите на Лудогорец обраха наградите по време на "Футболист на България за 2014 г."

Футболистите на Лудогорец обраха наградите по време на церемонията "Футболист на България за 2014 г.".

Владислав Стоянов бе избран за вратар №1 на България за 2014 г.
Благодаря за тази награда. През миналата година пак спечелих това отличие и сега отново. Това означава, че държа ниво. Искам да благодаря и на моите съотборници, които много ми помагат, особено на Моци. Това е едно признание и за тях.

Козмин Моци бе определен като защитник №1 в България за 2014 г.
Искам да благодаря за тази награда. Също така на всички, които работят в Лудогoрец, защото без тях, аз нямаше да държа тази награда.

Светослав Дяков грабна приза за полузащитник №1 на България за 2014 г.
Благодаря за наградата. Благодаря и на Ивайло Петев, който ми връчи отличието, дължа много на него. Благодаря и на треньора си в Лудогорец, на съотборниците ми, на собствениците. Имам самочувствие за добър полузащитник, но мисля, че има още много добри играчи в България, които заслужават това отличие.

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев също взе приз за най-добър треньор в България за 2014.
Благодаря за това признание. То е за целия колектив. Пожелавам на всички успешна година. Победата срещу Стяуа бе по-ценна за мен. Ще бъда доволен, ако българските фенове се радват август, септември и октомври.

Козмин Моци бе награден отново като най-добър чужденец в България за 2014.

Втори в класирането за "Футболист на България за 2014 г." бе избран капитана на Лудогорец - Светослав Дяков.
Голяма чест и отговорност е. Отново благодарности към Лудогорец. И благодарности към моето семейство. Успех на всички български отбори в евротурнирите.

Владислав Стоянов грабна приза за Футболист на България за 2014 г.
Искам да изкажа благодарност на всички, които гласуваха за мен. Дори и не съм мечтал да я получа. Все пак аз съм вратар. Искам да благодаря и на моето семейство и на моята приятелка. Благодарности към моите съотборници и треньорския щаб, че имам възможността да спечеля тази награда.