Дерменджиев: Ще стисна ръката на всеки, който постигне колкото мен

Ето какво сподели старши треньорът на Лудогорец след победата над Левски с 1-0.

"Разбира се че съм доволен. Не мога да кажа, че сме потеглили трудно, но на напрежението си оказа влияние. Доволен съм, че футболистите успяха да преодолеят това нещо и независимо, че резултатът е минимален за нас са това са три точки.

Важното е, че отборът играе. Виждате за какво става дума. Ние играем за точки и затова играта наистина не е тази, която сте свикнали, но това е по-важно. След няколко мача, като се освободят от това напрежение играчите, Лудогорец ще бъде различен. На нас са ни необходими точки. Изоставаме и затова. Едно е да играеш за точки, а друго е да играеш красиво.

Имаме доста момчета, които се възстановяват от контузии, но имаме достатъчно хора, които да ги заместя. Дани Абало не е това, което е той. Същтото е с Мисиджан. Това са водещи футболисти, които ако бъдат на терена е различно.

Не считам нещата дългосрочно. Играем мач за мач, защото всеки мач е много различен. Оказва се, че след всеки мач имаме проблеми. Очаквам мача със Славия с нетърпение и след паузата всички да са налице.", сподели спецът.

Още по темата