Пълен стадион очаква Лудогорец - ЦСКА

95 процента от билетите за предстоящото дерби ПФК Лудогорец – ЦСКА в събота от 20,00 ч. на стадион „Лудогорец Арена“ бяха продадени. Останало е ограничено количество входни талони за крайните сектори, които ще се продават в петък на клубната база и в събота на касите на стадиона. Гишето на сектор „В“ отваря в 14,00 ч., а това на сектор „А“ – в 17,00 ч.

За дербито с ЦСКА ПФК Лудогорец призовава феновете да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по входовете непосредствено преди мача.

Клубът информира, че с помощта на местната полиция ще упражни строг контрол относно пропускателния режим преди срещата. Хора в нетрезво състояние, употребили наркотични средства или такива, носещи опасни предмети, няма да бъдат допуснати на трибуните. Използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено.

Публиката на ЦСКА ще бъде настанена в сектора за гости. За феновете на армейците ще бъде отворена специална билетна каса пред сектор „Гости“. Привърженици с артикули на армейците няма да имат достъп до трибуните с фенове на ПФК Лудогорец.

Няколко часа преди двубоя с ЦСКА феновете на Лудогорец организират шествие. Повече информация тук.

ПФК Лудогорец разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите на реда ще бъдат своевременно идентифицирани и предадени на правораздавателните органи.