Дерменджиев: Футболът е такъв

Ето какво сподели старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев след нулевото реми срещу Левски в среща от 1/2 финалите за Купата на България.

"Там нещата може би ще се обърнат, защото Левски ще трябва на всяка цена да вкара. Ние пък сме свикнали да играем под такова напрежение, така че там също ще стане хубав мач. Не мисля, че е бил агресивен Левски.

Те играха затворено и на контраатаки. Ние бяхме освободили доста зони. Допуснахме две грешки в заставане и се появиха техните две ситуации. Контролирахме много, но допуснахме и технически грешки. Затова се получи впечатление, че са имали ситуации."

"Това е футболът. Важното е, че имахме ситуации. Ще ги отбележим на друг мач. Футболът е такъв - някой път има много голове, а друг път се пропуска. Има много резултати, в които теоретично могат там да са за нас, но нека оставим, когато изиграем мача, да зарадваме зрителите и естествено аз искам да спечелим ние.

В София, когато загубихме, беше много различен мачът. Загубата си е загуба, но ние се готвихме за друг мач, а следващият ще е много различен. Не мисля, че резултатът днес дава предимство на Левски преди реванша. Ако бяхме вкарали гредата, щеше да е по-различен резултатът. Когато вкараме по-рано гол, тогава става различно."

Още по темата