Билетите за тържеството на Лудогорец в продажба от понеделник

Членовете на всички фен клубове в страна, както и притежателите на клубни карти ще получат възможността първи да закупят билети за тържествата по случай 70-годишнината на ПФК Лудогорец. Както вече Клубът информира в петък /15.05./ ще бъде открита новата модерна трибуна „Моци” непосредствено преди мача ПФК Лудогорец – ПФК Локомотив, София. Тържествената вечер ще завърши с концерт на Джена и Цеца.

За празненството клубните карти няма да важат, но техните притежатели ще могат да си закупят първи билети за новата трибуна, към която има огромен интерес. Клубът пуска в продажба пакетна цена, като за членовете на фен клубовете и за притежателите на клубни карти тя е 20 лв. Пропуските ще се продават от утре /11.05./ на касата на Спортен център Лудогорец.

За всички останали посетители цената на пакетния билет е 25 лв. Толкова ще струват билетите и в останалите сектори, с изключение на Централната трибуна, където входните талони ще бъдат 50 лв.

ПФК Лудогорец напомня, че притежателите на билет за тържествата ще имат възможност да разгледат съблекалните на трибуна „Моци” и останалите помещения на 17.05., когато е предвиден Ден на отворените врати. Всеки закупил билет с участва и в томбола, като голямата награда е велосипедът „Лудогорец”, който следващата седмица ще бъде пуснат за продажба в търговската режа на Клуба.

Още по темата