Отворено писмо до феновете на Лудогорец

Въпреки, че Разградска област е една от най- бедните в България, Ние за пореден път показахме, че сме горди фенове на Лудогорец и успяхме в поредната си кампания. Това не беше толкова кампания за събиране на пари за полетa на Министър-председателя, колкото кампания, с която показахме, че всеки със своето левче или стотинки може да застане зад отбора си. И Ние го направихме, по най- достойния начин.

След като бяхме нападани дни наред от еднa определенa медия, за това, че Министър-председателят е дошъл, за да уважи нашия Рожден ден и откриването на трибуна „Моци”, ние започнахме да събираме пари.

Е, приятели, Ние успяхме !!! Събрахме нужните средства и можем да бъдем горди с това. Горди можем да бъдем не само със събраните пари, а и с това, че сме единни във всичко. Така бяхме и на Лудогорец арена, така бяхме и на Националния стадион, така бяхме и пред входовете с урни в ръце.

Събраната сума от 4 985 лв. ще бъде предоставена на Областния управител на област Разград, с молбата да бъдат предадени на Министерски съвет идната седмица.

С уважение,
НКП Лудогорец Разград