Лудогорец се събира за лятна подготовка в неделя

По повод повишения интерес от страна на привържениците на Лудогорец относно избора на нов треньор на представителния отбор, Ви уведомяваме, че Клубът е в напреднала фаза на преговори. Разговорите с основния кандидат продължават на експертно ниво, като се изчистват последните детайли по стратегията за развитие на Клуба. Ръководството на ПФК Лудогорец ще обяви името му след като договорът бъде подписан.

Междувременно футболистите на ПФК Лудогорец ще започнат първия етап от подготовката си за новия сезон по предварително обявения план. Първата група играчи се събират в понеделник в столицата, като същия ден и във вторник ще преминат медицински изследвания в клиника „Еуровита“. Сред тях са и четирима юноши от Детско-юношеската академия на Клуба. На 17 юни отборът ще замине за първия лагер в Смолян.

Националите от Лудогорец ще получат кратка ваканция, след което ще преминат медицински изследвания и ще се присъединят към отбора преди отпътуването за втория лагер в Австрия.
Уважаеми Колеги, операторите и фоторепортерите ще имат възможността да заснемат кадри от медицинските изследвания във вторник /16.06/ в 10 ч.

До един ден ръководството на ПФК „Лудогорец“ ще насрочи пресконференция, на която ще отговори на всички актуални въпроси около клуба на старта на лятната подготовка.