Голям интерес към звездите на Лудогорец

Футболистите на Лудогорец се радват на голям интерес от чуждестранни клубове. Още преди края на сезона стана ясно, че австрийският шампион Ред Бул Залцбург се интересува от капитана на тима Емил Гъргоров. Разградчани обаче нямат никакви намерения да се разделят с Бадема.

Идентична е ситуацията с Марселиньо и Иван Стоянов. Бразилецът беше следен от корейския Поханг Стийлърс, докато Стоянов е обект на интерес на тимове от Турция и Румъния.

От Лудогорец обаче са категорични, че няма да се разделят с нито един от основните си футболисти заради предстоящото участие в евротурнирите. Единственият шанс това да се промени е при много висока оферта, която да удовлетворява и играча, и клуба.

Горещото време в началото на месец юни пък се оказва голям проблем по време на подготовката на Лудогорец. Шампионите, които са на лагер в Смолян, тренират рано сутрин и късно привечер, за да избягат от високите температури по пладне и следобед.

Въпреки че Лудогорец е в подножието на Родопите, горещините не подминават лагера на шампионите. Температурите в последните дни бяха около 28 градуса под непрестанно слънце.

Добрата новина за Ивайло Петев и компания обаче е, че синоптичната прогноза вещае захлаждане в следващите няколко дни, което до голяма степен ще улесни работата на тима.