Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец - Левски

ПФК Лудогорец съобщава на своите фенове, че за мача с Левски от III кръг на „А“ група, който ще се играе в събота от 21,00 ч. , билети ще се продават до началото на срещата на касите на стадиона. Клубът призовава привържениците си да се възползват от предварителната продажба на входни талони на клубната база в петък, за да се избегнат струпвания по касите предвид големия интерес. В събота в 12,00 ч. отваря касата на сектор „В“ на „Лудогорец Арена“, а в 17,00 ч. – всички останали гишета. За феновете на Левски ПФК „Лудогорец“ е приготвил 650 билета.

Стадион „Лудогорец Арена“ отваря врати в 19,00 ч. Клубното ръководство и полицията в Разград ще вземат строги мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача със „сините.

Фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на Лудогорец. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и пиротехнически средства е абсолютно забранено.

Стадион "Лудогорец Арена" разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани и предадени на органите на реда.