Ераносян започна с победа в Лудогорец (СНИМКИ и ВИДЕО)

Лудогорец победи Локо (Пд) с 1-0 в Разград.Мачът бе официален дебют за новия нападател Клаудио Кешеру. Румънският национал, който бе привлечен в състава на шампионите преди няколко дни, започна титуляр и въпреки че не отбеляза гол, се понрави на публиката с редица добри отигравания.



Лудогорец имаше превъзходство през първото полувреме. В началните минути пред Сисиньо и Препелица се откриха добри възможности, но до попадение в противниковата врата не се стигна. Гостите от Пловдив пък имаха страхотна възможност в 27-ата минута. Крум Стоянов центрира в наказателното поле на Лудогорец, където Мартин Камбуров стреля с глава, но Владислав Стоянов блестящо спаси. В 42-ата минута „орлите“ поведоха. Александър Василев намери Марселиньо в пеналта на Локомотив, като бразилецът отблизо направи Ел Харуби безпомощен. Само 120 секунди по-късно Върджил Мисиджан можеше да удвои, но шутът му бе спасен от стража на „черно–белите“.



Първата възможност за втората част бе за Локомотив. Балдобалиев обаче стреля слабо и не затрудни Владислав Стоянов. Секунди по-късно Светослав Дяков намери отлично Върджил Мисиджан в пеналта на гостите, холандецът отлично си спря топката, но не успя да нанесе точен удар. Три минути по-късно влезлият като резерва Вандерсон изведе Кешеру в чиста позиция, но румънецът не успя да преодолее вратаря на Локомотив. Последваха нови пропуски пред вратата на „черно-белите“ на Кешеру и Препелица. Удар на Вандерсон пък срещна гредата. В 81-ата минута Локомотив отбеляза гол чрез Боне, но секунди по-рано бе маркирана засада. Три минути преди последния съдийски сигнал Марселиньо изведе Абел Анисе сам срещу вратаря, мадагаскарецът с френски паспорт премина без проблем през Ел Харуби, но не успя да уцели празната врата.

Пресслужба на ПФК Лудогорец

Статистика и коментари
ОЩЕ СНИМКИ
Запис

Още по темата