Лудогорец с декларация до феновете

Ръководството на Лудогорец излезе с декларация до феновете след вчерашните събития по време на мача между Лудогорец и Литекс завършил 1-1.

Ето и пълния текст на разпространеното писмо от клуба:
Благодарим за подкрепата на отбора и атмосферата на дерби, която създадохте на „Лудогорец Арена” срещу Литекс. Така дадохте добър отговор на всички, които обичат да броят празните седалки на трибуна „Моци”, но услужливо забравят, че има много повече празни седалки по другите стадиони. Да не говорим за стадиона в Ловеч. Да, ние сме им трън в очите и няма да простят четирите поредни титли и това, че се борим за петата.

Ние знаем, че играта на любимия ни отбор все още не е тази, която сте свикнали да виждате, но предаността ви и пълният стадион ни мотивират още повече да дадем всичко от себе си за спечелването на петата поредна титла.

Вчера всички видяхте спорните съдийски отсъждания, които за пореден път са в ущърб на Лудогорец в мачовете с Литекс. Досега не сме подавали жалби и сме приемали с достойнство загубите, без да коментираме реферите след мачовете с тима от Ловеч. Очевидно е, че подобно поведение носи повече негативи, защото допуснахме „крадецът“ да вика: „Дръжте крадеца!”.

Именно тези съдийски отсъждания, които развалиха дербито, станаха причина за напрежение във ВИП зоната на стадиона. Последвалите просташки думи и цинизми от страна на ръководител на Литекс няма да ги коментираме. Те явно са запазена марка на опонента. Те радват хейтърите, но отблъскват нормалните хора. А нормалните хора и децата харесват Лудогорец. Факт.

П.П.
И понеже темата с чужденците в състава на Лудогорец е любима на много хора, нека анализаторите кажат колко чужденци имаше в двата отбора в 30-тата минута. И колко останаха до края на мача.

Пресслужба на ПФК Лудогорец