Лудогорец стартира Клубна програма и телевизия

ПФК Лудогорец стартира дълго разработваната клубна програма #WeARELudogorets – това довериха източници от клуба. От началото на месец Ноември всички фенове на клуба заявили своята предварителна регистрация ще получат първи достъп до интерактивен Мач център, създаден по модела на отборите от Английската висша лига. За всеки мач феновете ще получат ексклузивен достъп до предварителен обзор на мача, интересни факти от съблекалнята, кадри от пресконференцията и подробна статистика от минали срещи детайлен LiveScore (минута по минута) в реално време, блиц интервюта, репортаж от срещата, видео и снимков материал.

ЛУДОГОРЕЦ ТВ

Паралелно с това феновете ще могат да станат част от новия проект на клуба – Лудогорец ТВ. Денонощен видео канал, в който ще бъдат излъчвани на живо мачове на детската академия на Лудогорец и контролите на А отбора, заедно с интервюта и видео репортажи от тренировките на отборите, мнения след мачовете, анализи, видео от различни Клубни събития, записи на стари срещи, най-доброто от мачовете в евротурнирите, филми за клуба и забавни кадри неизлъчвани публично.

ФИНАНСОВИТЕ БОНУСИ

Всички верни фенове, в зависимост от заявеното клубно ниво ще получат различна членска карта, която им дава отстъпки в различни търговски обекти, които използват всекидневно - Фен магазина на клуба, магазини Спорт Вижън, хранителни вериги, заведения за хранене и други търговски партньори на клуба. Отстъпките се трупат в картата и могат да бъдат използвани за пазаруване на фен артикули, билети и други. Така инвестицията в клубно членство може да бъде покрита още в рамките на първия месец в следствие натрупаните отстъпки от ежедневни покупки.

СТРУВА ЛИ СИ?

Проста сметка сред феновете показва, че най-изгодно е предложението за клубно ниво Gold. Заплащайки сумата от 48 лв на година феновете получават златна клубна карта и достъп до видео канала на клуба, месечна томбола между абонатите за подаръци и абонамент за клубния бюлетин. Информацията от кухнята е, че контролите на Лудогорец през зимния и летен лагер ще се предават единствено по клубната телевизия. Не са за подценяване и чисто финансовите бонуси, които получават феновете избрали златното ниво.

Отстъпката, която ползват във фен магазина на клуба е 10%, което означава, че само със закупуването на мачов екип и няколко други аксесоара (шал, шапка, ключодържател) феновете спестяват над 25 лв, с което избиват по-голямата част от картата. Помислете колко пари сте изхарчили за артикули за една година и сметнете колко щяхте да спестите. Слуховете сочат, че всички картодържатели ще ползват отстъпка и във фирмите партньори на Лудогорец преди една година, които даваха бонуси за всички фенове с абонаментни карти (магазин Терамаркет, Технополис, Технорай, бензиностанции ОМВ, дискотека Планета Пайнер, ресторант Папараци и др).

Картовата система, която ще обвърже всички партньори на Лудогорец ще позволи натрупаните отстъпки да бъдат харчени във всеки обект обхванат от програмата. Така пазарувайки ежедневните си покупки ще трупате пари, които ще използвате да закупувате билети, фен артикули или продукти от същите тези магазини, партньори на клуба. Последният бонус е 20% отстъпка в магазини СпортВижън (основен ритейл партньор на клуба). Така чифт маратонки за 100 лв би излязъл на всеки фен 80 лв, което са 20 лв спестени.

Изводът е, че независимо коя програма изберем сумата платена за нея ще бъде много бързо покрита от спестяванията, които ще реализираме. В допълнение на това феновете ще бъдат много по-близко до клуба чрез новите мултимедийни канали, включени в клубната програма.

Най-доброто тепърва предстои.... :)

Повече за Клубната програма на Лудогорец