Ераносян: Трябва да съжаляваме за изпуснатите 3 точки

Снимка: ludogorec.net (архив)
Ето какво сподели старши треньорът на Лудогорец след равенството с Левски в София.

"Би трябвало да съжаляваме за трите точки, които пропуснахме. Левски отбеляза без да има чисто положение. Ние и при двете чисти положения, които имахме не успяхме да вкараме. Шансът не е с нас в последните мачове и не успяхме да победим."

"Определено искам да виждам отборът, който игра през второто полувреме. Имахме сили да се върнем в двубоя и имахме възможности да победим, но за голяма жалост не успяхме да вкараме на празна врата. Нещата, които се мъчим да променяме се получават. Момчетата се стараят и това се вижда. Радващото е, че създаваме. Жалкото е, че наистина не успяваме да вкараме."

"Керчев е стъпил на криво и има проблеми с коляното. След това цял мач коляното му бе налагано с лед. Утре ще премине ядрено-магнитен резонанс, за да видим какво е състоянието му."

"Никога не съм казвал, че след два месеца Лудогорец ще играе като Барселона. Казах, че ще има подобрение, което ще е видимо. От мач на мач играем все по-добре. Надявам се, че отборът ще започне да побеждава. Не е нормално отборът в последните четири мача да има четири равенства", сподели Ераносян.

Още по темата