Лудогорец започва подготовка на 4 януари

Снимка: ludogorec.net (архив)
Лудогорец стартира зимната подготовка на 4 януари. В понеделник вечерта футболисти и треньори ще се съберат на лагер в столичния хотел „Маринела“. На 5, 6 и 7 януари играчите ще преминат функционални изследвания в клиника „Евровита“.

Първият подготвителен лагер за 2016 г. започва на 8 януари. Същия ден шампионите заминават с чартърен полет за турския курорт Белек. Старши треньорът Георги Дерменджиев взема 27 футболисти за подготовката. В югоизточната ни съседка Лудогорец ще изиграе седем контроли срещу водещи европейски клубове.

Марселиньо и Милан Борян ще се присъединят към съотборниците си директно в Турция. Бразилецът има неотложни ангажимент в родината си, а Борян получи по-дълга почивка заради планирана сватба. Върджил Мисиджан, който се възстановява след операция в родината си, няма да пътува с отбора, а ще продължи с предварително изготвената програма.

С групата на шампионите за Турция освен юношата Венцилав Керчев ще пътуват още двама таланти от футболната академия на шампионите – Антонио Георгиев и Денислав Александров.