Лудогорец представи новия спонсор

Лудогорец представи новия спонсор на клуба - телекомуникационната компания Vivacom на първата пресконференция за 2016 г. в София. До момента Vivacom подпомагаше на ДЮШ на клуба, но от днес подкрепа ще получи и представителния тим на "орлите".

От Лудогорец анонсираха и още един голям спонсор, който се очаква да подпише до дни. От клуба загатнаха, че става дума за световноизвестна компания.

Ето какво сподели главния директор продажби на Виваком по повод контракта между двете страни.

"Партнираме си повече от 5 години. Ние дълбоко вярваме, че спортът има силата да обединява, да изгражда характери и да ражда шампиони. Затова инвестираме във футбола, баскетбола леката атлетика. Разбира се цар футбол е религия и партнирайки си с отбор като Лудогорец, се надяваме, че ще успеем да върнем усмивките на хората, да превърнем мачовете в празник.

Виждайки успехите на Лудогорец, усмивките на хората в Разград, ние решехме и е редно да подпомогнем и първия отбор. За нас е чест да си партнираме с успешен проект като Лудогорец. Те показаха, че в България може и трябва да се инвестира в подобни проекти.", сподели Мирослав Петров.

"Договорът е до края на годината. Убеден съм, че договорът ще е дългосрочен и ползотворен. Ако компанията има желание да използва лицата на нашите звезди като Владо Стоянов, Дяков, Моци, ние ще съдействаме", допълни Петричев.

"Преговаряме със световноизвестна компания, която съвсем скоро ще се появи на фланелките. Да се надяваме, че този спонсор, който ви анонсирах, ще подпише скоро. Повярвайте ми това е световноизвестна компания в цял свят, която е свързана с футбола.", каза още той.