Лудогорец с втора победа по време на първия лагер в Турция

Снимка: ludogorec.net (архив)
Лудогорец победи Виктория Пилзен с 2:1 във втората си контрола в Турция. Автори на головете бяха Марселиньо и Лукас Саша.

Първото полувреме протече с много атаки от страна на орлите. След първа по-сериозна атака Кешеру стреля, но чешкия вратар изби в корнер. В 26-тата минута Кешеру стреля, след комбинация с Марселиньо, но стражът отново изби. След 2 минути поредната атака на Лудогорец завърши с удар на Марселиньо с левия крак и откри резултата.

Второто полувреме в игра влязоха Михаил Александров, Джонатан Кафу, Абел Анисе, Лукас Саша и Милан Борян. В 52-рата минута Вандерсон стартира атака, като подаде на Кафу, който му върна паса, но бразилецът не успя да уцели топката, но след двоен рикушет Саша бе точен във вратата на Виктория за 2:0.

Малко след гола на Лудогорец чехите върнаха едно попадение. След центриране в наказателното поле на орлите, Кончал игра с глава и намали на 1:2.

Георги Дерменджиев извърши още няколко смени, като в игра влязоха Браян Ангуло, Сисиньо, както и Цветелин Чунчуков.

Мачът не мина без главоболия за старши треньора на Лудогорец, като в началото Георги Терзиев бе заменен принудително, заради травма. В края на срещата пък Сисиньо, който влезе през втората част, трябваше да напусне игра, след като получи травма.