Лудогорец продължава с победната серия (СНИМКИ и ВИДЕО)

Лудогорец постигна 9-та поредна победа, след като надделя над тима на Славия София с 3:1. Точни за "орлите" бяха Джонатан Кафу в 37-aта, Вандерсон в 44-ата и Козмин Моци в 74-ата минута от дузпа.

В началото на първото полувреме се наблюдаваше преса от страна на гостите. Няколко положения бяха пропуснати от Абуд и Балджийски, като в 30-ата той бе оставен сам срещу Владислав Стоянов, стреля в тялото му и пропусна.В 37-ата минута бе открит резултатът след мощна атака на Кафу. След тази ситуация домакините взеха играта в свои ръце, като след 7 минути дойде и следващото попадение дело на Вандерсон.Второто полувреме двата тима си размениха по няколко атаки. Удар на Балджийски бе спасен от Стоянов, а малко по-късно удар на Кафу бе избит от Петков.

В 63-ата минута след нарушение на Велков срещу Вандерсон бе отсъдена дузпа, която бе реализирана от Моци. По-късно в 75-ата минута столичани върнаха един гол, след като Йомов бе оставен непокрит в наказателното поле и стреля, но топката намери Муканза, който реализира гола.89-ата минута точен бе Кишада, но неговото попадение бе отменено поради засада на Марселиньо.

ОЩЕ СНИМКИ

Още по темата