Лудогорец с фен клуб и в Свищов

Новоучреденият фенклуб на Лудогорец в Свищов получи съдебна регистрация. Церемонията по неговото откриване бе на 16 март в крайдунавския град и в нея участие взеха изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев, капитанът Светослав Дяков и Георги Терзиев. Идеята за основаване на фенкуб на Лудогорец в Свищов е възникнала сред академичната общност в града. 40 привърженици на „орлите“, сред които преподаватели, декани и ръководители на катедри в стопанската академия „Димитър А. Ценов“ присъстваха на церемонията по учредяването в средата на миналия месец.

След откровена дискусия по редица въпроси феновете на Лудогорец в Свищов обещаха подкрепа във всички мачове на любимците си и си пожелаха да ги видят отново в групите на европейските клубни турнири. Дяков гарантира, че заедно с футболистите ще направят всичко възможно да зарадват привържениците със спечелването на титлата за пети пореден път и пробив в европейските клубни турнири.

Новоучредения фенклуб в лицето на председателя си Христо Дочев получи от Ангел Петричев сувенири и рекламни материали на любимия отбор.

Лудогорец има фенклубове в Разград, София, Варна, Бургас, Лозница, Завет, Попово, Сандански, Дупница и Лондон.

Предстои откриване на фенклуб в Лясковец, който ще обедини феновете на „орлите“ от Велико Търново, Горна Оряховица и други населени места в региона.

Пресслужба на ПФК Лудогорец