Лудогорец загуби от Берое с 0:2 (СНИМКИ и ВИДЕО)

Лудогорец бе победен от гостуващия тим Берое (Стара Загора) с 0:2. Точни за противниковия отбор бяха Емин Ахмед и Венцислав Василев.

Първата ситуация се откри пред вратата на Берое в 3-ата минута на мача. Цветелин Чунчуков получи добър извеждащ пас и овладя топката на гърди и стреля, но топката излезе в аут. Резултатът бе открит в 11-ата минута. Емин Ахмед излезе сам срещу вратаря Георги Аргилашки и не пропусна да вкара.

Лудогорец можеше да изравни резултата в 29-та минута, когато Браян Ангуло подаде на Янаки Смирнов, който изскочи сам срещу Илко Пиргов и стреля, но изпрати топката в аут.

Второто попадение за Берое дойде в 35-ата минута. Станислав Костов центрира от корнер в наказателното поле на Лудогорец, където Венцислав Василев засече топката с глава и оформи крайния резултат на мача.

През второто полувреме се наблюдаваха много пропуски от страна на домакините. 65-ата минута Абел Анисе стреля с глава, но Илко Пиргов успя да спаси и да избие в корнер. Цветелин Чунчуков стреля неточно с глава в 77-та минута. В последните минути на мача Ангуло се опита да изненада Пиргов, но врататя внимаваше и спаси.

СНИМКИ