Марселиньо: Трудно някой ще ни спре към шестата титла

Снимка: ludogorec.net (архив)
Марселиньо е уверен, че и през този сезон титлата ще пътува към Разград. Брази­лецът смята, че нито Левски, нито ЦСКА са достатъчно сил­ни, за да прекъснат хегемония­та на Лудогорец. Разградчани вече пет години поред неизменно стават шампиони, а в основата на успехите им е точно плеймейкьрът.

"Мачовете от българското първенство няма да останат на заден план заради Шампион­ската лига. Ние имаме цел и ше я преследваме. Няма как да станем шампиони за шести пореден път, ако не гледаме сериозно на двубоите от вът­решния шампионат. Този се­зон конкуренцията е много сил­на. Левски направи добър от­бор, ЦСКА също показва, че има сериозни амбиции. При всички положения битката ще е мно­го оспорвана. Но Лудогорец е доказал, че може да се справи с всички. В момента отборът ни е най-силен и трудно някой може да ни спре. Задължител­но обаче трябва да бъдем кон­центрирани във всеки мач, тъй като от началото на се­зона загубихме не малко точ­ки", обясни Марселиньо за официалната програма на Лудого­рец за сблъсъка с ПСЖ.

До мо­мента през сезона българският национал има 14 мача и 4 попа­дения за зелените във всички турнири. 32-годишният халф призна, че не му е минавало и през гла­вата да спира скоро с футбо­ла, макар вече да наближава краят на кариерата му.

"Не съм толкова млад, но за отказване въобще не съм ми­слил. Ще играя, докато имам сили и докато мога да помагам на Лудогорец и националния отбор на България", заяви бра­зилецът, който е водещ реали­затор и рекордьор по мачове за разградчани в елита.

Очаква се след края на ка­риерата си Марселиньо да зае­ме пост в Лудогорец.

Вестник Тема Спорт