Феновете на Лудогорец предлагат Венци Стефанов за президент на БФС!

До г-н Стефанов

Г-н Стефанов, очевидно вие сте най- големия радетел на българския футбол, на българския спорт, на българската нация като цяло. За това, ние феновете на Лудогорец ви представяме нашите предложения за развитието на футбола в далечното бъдеще, когато вие сте председател на БФС.
1. В Българското първенство имат право да участват само видни представители на прабългарските родове. Представители на други нации нямат право да участват или посещават футболни срещи. Нямат право дори по телевизията да гледат нашата Първа лига.
2. Във футболните срещи, максималната допустима възраст на футболистите е шест години ( В крайна сметка трябва да даваме път на младите ).
3. Осветлението на стадионите не е задължително, тревата също. Скамейки не са нужни… Стига сме глезили и без това преглезения български народ.
4. Г-н Стефанов има право да излиза на терена и да отсъжда картони, дузпи и наказателни присъди на футболистите ( затвор и изтезания по собствено усмотрение.
5. Купата на България ще се играе в един мач- Финал, Славия срещу Лудогорец, като Лудогорец започват с три гола дефицит ( дълбоката провинция няма как да се мери със световното страшилище Славия ).
6. Г-н Стефанов назначава Митьо Пищова за негов заместник в БФС, все пак е редно когато отсъства, хората да не се тревожат, че българския футболен гуру го няма.


Надяваме се, че цялата футболна общественост ще се обедини около нашите шест предложения и да се озовем там където ни е мястото в ранглистата на ФИФА…