Топка и фланелка на „Лудогорец“ с автографи ще се разиграят на търг на церемонията „Футболист на годината“ в събота

Топка и фланелка на „Лудогорец“ с автографи на всички играчи ще бъдат разиграни на търг на церемонията „Футболист на годината“ в събота вечер.

Уникатите ще бъдат аранжирани пред стъпалата в Общинския културен център в Разград и желаещите да се сдобият с тях, ще имат възможност да наддават за тях още преди да влязат в залата за шоуто, организирано за пореден от фенклубовете „Green Ladies“ и „Green Front ’09“.

Билети за церемонията от 19.00 ч., на която ще бъдат обявени избраните онлайн от феновете на „Лудогорец“: най-добър вратар, най-добър защитник, най-добър полузащитник, най-добър нападател, футболист с най-голям принос в Лига Европа и Шампионска Лига, най-проспериращ млад талант от школата, най-добър треньор в ДЮШ и най-добър футболист за годината, все още има. Могат да бъдат купени от Центъра за работа с деца /в блока срещу пазара/ и от днес – на касата на Общинския културен център. Цената е 5 лева.

Час и половина преди церемонията във фоайето ще бъде открит базар с календари, фенартикули, картички и сладки с логото на любимия отбор.

И тази година парите от билетите, базара и търга за топката и фланелката са за благотворителност: с тях ще бъдат купени легла и матраци, детски инхалатори и апарати за артериално кръвно налягане в Детското отделение на разградската болница.

Още нещо важно: номерът на билета за вход се повтаря и на контролата. С тези номера ще се разиграе специална томбола с награди – две от тях са от „Green Ladies“ и „Green Front ’09.

Организаторите припомнят, че всеки привърженик на Орлите може да подкрепи своя любимец до полунощ днес онлайн, на адрес: futbolist2017.ludogorec.net

Дошлите на шоуто ще имат възможност да се снимат с любимите футболисти и да вземат жадуван автограф.