За 2 часа продадоха 140 клубни карти на Лудогорец

Само в първите два часа, откак започна продажбата на клубни карти за мачовете на Лудогорец през сезон 2012/13 г., бяха продадени 140 от ценните документи.

Още първата карта е била за централната трибуна на цена 400 лв., закупил я местен бизнесмен. Продадените ценни документи на тази стойност са общо 20 засега. Останалите са за другите сектори и са на цени между 90 и 140 лв.

В сравнение с първия сезон в елита на шампиона и носител на Купата на България цените са увеличени с около 40% и ще важат само за мачовете от българското първенство и за Купата. Притежателите на клубните карти обаче ще имат възможност първи да закупят билети за евротурнирите.

Картите са персонални, изработват се от рекламна агенция „Полиграф”-Разград, цялата процедура отнема няколко минути, въпреки това обаче пред офиса на фирмата бързо се оформи опашка. Някои от наредилите се на нея отказаха да бъдат снимани, тъй като се оказа, че са на работа в този час, но за да могат да подкрепят и през следващия сезон любимия отбор, са се отклонили от работното си място за малко.

Миналата година с клубни карти посещаваха стадиона около 600 човека, останалите чакаха на дълги опашки преди всеки мач.

Снимка: Радка Минчева (Дарик)