Йешич: Имам оферта от България

Бившият треньор на ЦСКА Миодраг Йешич призна, че има оферта от български тим. Както е известно, след загубата на Лудогорец от Черно море се появиха спекулации, че именно сърбинът ще поеме тима от Разград.

"Имам предложение от България, но всичко е на ниво разговори. Трябва да изчакам да видя как ще се развият нещата".

„Съвсем нормално е да очаквам покана за треньор някъде. Имам контакти в Европа, Азия и Африка. Ще трябва да избера най-подходящата оферта за мен", сподели за Topsport.bg Миодраг Йешич.

„Следя много внимателно българския футбол и най-вече ЦСКА. След загубата от Черноморец в началото на пролетния дял, отборът бе поет от Стойчо Младенов който оказа изключително благотворно влияние върху отбора. Стойчо е отличен мотиватор и любимец на „червената" публика. Така ЦСКА успя да съчетае мобилизация на отбор и на фенове, и от това тимът започва да става неудържим. Разбира се предстоят тепърва много важни мачове в които ЦСКА ще трябва да отстоява първото място. Ако го направи по начина по който спечели с убедителен резултат на „Лаута" срещу традиционно трудния съперник Локо(Пд) мисля,че титлата ще бъде много близо до „Армията"", въодушевено сподели Миодраг Йешич.

„Първенството се завъртя в полза на ЦСКА и благодарение на поредните загуби в няколко кръга на другите претенденти за титлата Левски и Лудогорец", допълни Йешич.

„В момента Лудогорец си има треньор и не е тактично да говоря каквото и да било за този отбор. Със сигурност мога да кажа, че тимът от Разград, въпреки трите поредни загуби, продължава да допринася за качеството на българското първенство", заяви Миодраг Йешич.