Ивайло Петев: Не трябва да позволяваме на Динамо да владее топката продължително

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че отборът на Динамо Загреб не трябва да получава шанс от неговите играчи да разиграва спокойно топката, защото именно там е силата му. Според Петев неговият тима своите шансове да се класира напред след срещите с хърватския гранд.

"Настроението в клуба е нормално. Няма как да не е добро, след като за една година съумяхме на спечелим требъл. Не се включва всяка година, не се случва често на отбор, който преди 2 години бяхме в трета дивизия. Аз съм удовлетворен от това, което свършихме. Продължаваме напред, което е по-трудно. Да защитим тези отличия, но аз мисля, че имаме сили да го направим.

Доста комплексен отбор, най-силната им страна е когато ги оставиш да играят с топката. Трябва да прекъснем връзката между отделните линии, за да може да имаме успех. Искам да ги отстраним. Няма да е лесно, но не е и непостижимо. Имаме време до мача с Динамо. Ще се постараем да изберем тези, които са в най-добро състояние за мача в сряда.

Предполагам, че и Динамо, както и ние имат виждания как да ни остранян, но аз се надявам ние да продължим напред", коментира Петев пред БиТиВи.

Петев допълни, че новите попълнения в тима имат потенциал и той се надява скоро да се интегрират в отбора.