Лудогорец продаде 20 ВИП-пропуска от по 2000 лева

Сериозен приход в касата отчетоха в Лудогорец два дни преди двубоя с Динамо Загреб. Разградчани са продали 20 ВИП-пропуска на цена 2000 лева, което означава приход от 40 000 лева само за местата в ложата. Ръководството на Лудогорец взе решение да пусне в продажба ВИП-поканите, а със сериозната за българските стандарти цена. Всеки един притежател на такъв пропуск ще има персонален сервитьор, който да се грижи за неговите нужди.

Последната информация от Разград сочи, че почти 2/3 от билетите вече са продадени. Основното притеснение на домакините е вероятността хърватски запалянковци да опитат да закупят пропуски от свободната продажба. От Динамо са заявили, че няма да продават билети на свои фенове и вероятно утре ще върнат изпратените от Лудогорец 350 билета. Информация на Гонг сочи, че е имало опити българи да закупят пропуски за хърватски запалянковци, но за момента те са предотвратени.

Другите билети също са в продажба. За централната трибуна ВИП сектор е 120 лева, секторите А, Б и В се харчат по 20 лева, а секторите Г и Д са най-евтини – 15 лева.