Генчев за победата над Левски: Очаквана, важна, трудна, но заслужена

Полузащитникът на Лудогорец Станислав Генчев се изяви като вратар в края на мача срещу Левски, спечелен от разградчани с 1:0 на „Герена“. Той обаче добави, че това не му е дебютно надяване на ръкавиците. „Не ми е за първи път. Имаме и с Васлуй един такъв мач в евротурнирите, и затова треньорът избра мен.“

„Всички очаквахме да победим. Изключително важна победа, постигната по изключително труден начин, но мисля, че заслужена,“ коментира успеха опитният халф.

„Не мога да кажа, че съм очаквал кой знае какво. Надявах се Левски да няма положения,“ призна той за минутите си като вратар.

„Нас ни интересуват нашите мачове, искаме да ги вземем всичките, и ако ЦСКА сбърка – добре дошло за нас,“ коментира Генчев битката за титлата.

„Всички знаехме, че ни трябва гол, за да ни се отпуши играта и да играем по-спокойно. След като успяхме да отбележим, бяхме по-уверени, и заслужено победихме,“ каза той за лошата серия на Лудогорец преди победата над Левски.

„Тръгнахме да се надиграваме, но все пак сме на „Герена“, Левски е добър отбор, няма как да го смачкаш тук тотално. Заслужено победихме,“ завърши Станислав Генчев.