Кирил Домусчиев: Този път Господ бе с нас, имаме План Б винаги

Собственикът на Лудогорец Разград Кирил Домусчиев коментира след победата над Левски с 1:0, че най-после отборът му се е радвал на малко късмет.

„Аз общо взето все нервни мачове гледам напоследък. Но този път Господ беше с нас. Досега нямахме спортно щастие. Днес пак имахме доста положения, влезе едното. Но все пак това е „Герена“, нормално е, момчетата явно бяха много притеснени, въпреки че разговаряхме като колектив преди мача, за да върнем духа,“ заяви той.

След червения картон на Урош Голубович, се наложи Станислав Генчев да застане в рамката. „Нямах притеснения. Генчев не е за първи път вратар, налагало му се е и в Румъния да го прави. Имаме План Б във всички ситуации. Всичко е добре, когато свършва добре,“ отбеляза по темата Домусчиев.

Относно битката за титлата Кирил Домусчиев добави:„Каквото стане. Всички отбори ни се хвърлят. Не използваме никакви нетрадиционни методи да си помагаме. Момчетата ще си върнат духа, контузените играчи се върнат, и ще си върнем и ние лицето, което показвахме през есента.“