Петев: Реферът се подигра с труда на моите играчи

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе изключително разочарован след драматичното отпадане на разградчани Динамо Загреб в Шампионската лига.

„Голямо разочарование. Не знам как да ви отговоря на въпросите. Трудно се говори след такъв мач. Жалко е, че и в двата мача бяхме по-добрият отбор. След изгонването на Марселиньо, логично се опитахме да запазим преднината, която имахме. Жалко е, че отпаднахме“, бяха първите думи на Петев.

„Мога да се гордея с моите футолисти. Както в първия мач, така и днес. Мисля, че играхме доста добре. Жалко е, че и в двата мача допуснахме гол в допълнителното време.“

„Първият гол е след наша грешка. Нашите играчи бяха трима и един техен. Груба грешка и при втория гол. Рикошет, един втори.. но това е футболът. Съни Дяков има счупена скула. Жалко е, но ние трябва да продължим напред.“

„Никога не съм си позволявал да коментирам съдията, но мисля, че и в двата мача той ни ощети. Днес се подигра с нас, той не ни ощети. Той се подигра, категорично го казвам. Реферът се подигра с труда на моите играчи, завърши старши треньорът на Лудогорец.

Веско Вълчев, Загреб