Английски аристократизъм за Лудогорец край Манчестър (ВИДЕО)

Снимки: Gong.bg
Истински английски аристократизъм могат да усетят футболистите и треньорите на шампиона на България Лудогорец по време на 7-дневния лагер край Манчестър, който провеждат „орлите“. От снощи Лудогорец е в Англия, като е настанен в хотел извън града. Най-близкото населено място е Макълсфийлд, чиито отбор се състезава в долните дивизии на Англия.

Комплексът, в който са отседнали футболистите на Ивайло Петев, отвсякъде лъха на английски консерватизъм и дух. Сградата наподобява старо имение на английски аристократ, като нищо чудно в миналото да е било именно такова. Сега обаче е превърната в луксозен хотел, който обаче не е избягал от английските традиции. Голфът е на изключителна почит и около сградата на хотела може да се забележи голямото игрище, което може да бъде използвано от гостите и от членовете на клуба.Красиви цветни градини и средно голяма гора (Mottram Wood) са заобиколили сградата на хотела.

Лудогорец не е единственият тим, който посещава De Vere Mottram Hall. Домакините побързаха да уточнят, че доста футболни клубове нощуват тук преди мачовете срещу двата гранда на Манчестър. Мястото се посещава и от отбори от по-долните дивизии. Това е причината да бъде изграден и футболен терен, който може да бъде използван за тренировки и мачове.

ludogorec.net видео плеър


Веско Вълчев