Лудогорец се готви в Пловдив от неделя

Отборът на Лудогорец провежда своята подготовка в Пловдив преди двубоя от турнира за Купата на България в сряда. Веднага след срещата срещу Видима лидерите в класирането заминаха за Пловдив, където са събрани на режим преди мача с „канарчетата“. Така „орлите“ въобще не се прибраха в Разград във времето между двата мача, като направиха дълъг лагер под тепетата.

Отборът на Ивайло Петев проведе една тренировка на стадиона в Брестник, който пък ще се окаже основен за Ботев след мача за Купата.

Групата на „зелените“, която пътува да Пловдив е от 20 футболисти, като освен 18-те, които бяха записани за мача срещу Видима в нея влизат още изтърпелия наказанието от една среща Светослав Дяков и младежкия национал Георги Костадинов. Непосредствено преди срещата Ивайло Петев ще обяви кои двама футболисти ще отпаднат от състава преди мача с Ботев. Наставникът на „орлите“ няма проблеми с контузени футболисти, което ще му даде възможност да избере оптимален състав за сблъсъка с „канарчетата“.

Следващият шампионатен мач на Лудогорец е в неделя срещу Светкавица в Разград.

Групата на Лудогорец за мача с Ботев:

ВРАТАРИ: Урош Голубович и Радек Петр

ЗАЩИТНИЦИ: Йордан Минев, Александър Барт, Любомир Гулдан, Витиня, Шоко, Теро Мантула

ПОЛУЗАЩИТНИЦИ: Станислав Генчев, Светослав Дяков, Младен Касчелан, Георги Костадинов, Марселиньо, Мирослав Иванов, Иван Стоянов, Михаил Александров, Димо Бакалов

НАПАДАТЕЛИ: Емил Гъргоров, Кишада, Кристиян Кабаселе