Лудогорец в коридорите на „Гудисън парк“ (ВИДЕО)

Снимки: Gong.bg
Отборът на Лудогорец изигра една от най-престижните контролни срещи това лято. Носителят на три трофея от изминалия сезон тим стъпи и игра на стадион, на който се играят мачове от Висшата английска лига. Изправи се срещу отбор с традиции в елита на островната държава. Евертън със сигурност не е случаен клуб, а когато такъв клуб посрещне български отбор по подобен начин може само да се радваме.

Лудогорец пристигна в Ливърпул час и десет минути преди мача с Евертън. Ремонтите по главни пътни артерии на английския град забавиха идването на отбора с около 20 минути, но това не помрачи доброто настроение.

Веднага,след като слязоха от автобуса играчите бързо бяха ескортирани до съблекалнята на отбора, а само минута по-късно всички те излязоха и стъпиха на тревата на „Гудисън“. Тесните коридори боядисани със синьо и бяло впечатлиха шампионите. Друго интересно впечатление направи тесния тунел и резервните скамейки, които с нищо не се отличават от обикновените места за зрители.

Камерата на Гонг надникна и в съблекалнята за гости на стадиона (естествено не успяхме да влезем в тази на домакините, тъй като по това време те я използваха).

Веднага след края на срещата домакините организираха и нещо средно между обяд и закуска за двата тима. Началният час (13:00 местно време) попречи на Лудогорец да обядва в хотела, но пък футболистите на двата тима освен на терена се събраха и на масата след мача.

Ето всъщност как Лудогорец пристигна и усети „Гудисън парк“:

ludogorec.net видео плеър


Веско Вълчев