Дейвид Мойс покани Ивайло Петев в базата на Евертън

Снимка: Gong.bg
Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс покани колегата си от Лудогорец Ивайло Петев на базата на „карамелите“ Финч Фарм. Днес Петев заедно с помощника си Георги Дерменджиев ще има възможност да разгледа тренировъчния център на Евертън и да присъства на тренировка на отбора, с който вчера завъртя 1:1.

Веднага след срещата снощи Мойс и Петев разговаряха по между си и тогава е дошла поканата от страна на шотландския мениджър на „карамелите“. Така Петев поема към Ливърпул, докато Лудогорец ще се насочи към Манчестър. Днес „орлите“ ще имат възможност да посетят „Олд Трафорд“, а след това да направят и бърз шопинг в Манчестър.

Добрите взаимотношения между Лудогорец и Евертън, които се създадоха около организирането на приятелския мач снощи могат да доведат и до бъдещо сътрудничество между двата клуба. Преди проверката хората от щаба на Евертън показаха, че са разузнали в детайли Лудогорец. Това било задължително в Англия преди организирането на приятелски мач. На работната среща вечерта преди двубоя президентът на Лудогорец Александър Александров е бил впечатлен от детайлите, които в Евертън знаят за „орлите“.

Веско Вълчев