Лудогорец ще си сътрудничи с Евертън

Лудогорец е на път да завърже сериозни връзки пок­рай пътуването си до Англия. Разградчани почти сигурно ще си сътрудничат с Ебертън за в бъдеще. Очаква се това партньорство да е свързано с начина на трени­ране, възстановяването и лагерите. Английският клуб е дал и насоки на зелените за разузнаването, като им обяс­нили, че са обърнали голямо внимание на начина на игра на Лудогорец преди контролата (1:1). Орлите ще копи­рат философията, която на­лагат карамелите в школата си. Старши треньорът на орлите Ивайло Петев е ос­танал изумен от подготов­ката на талантите и иска да пренесе това в Разград. Пред­вид новата модерна ДЮШ, която изгради клубът, той смя­та, че това няма да е проб­лем. Специалистът бе на среща и с мениджъра на караме­лите Дейвид Мойс, като е изгледал вчерашното сут­решно занимание на тима от Ливърпул. След него шотлан­децът е дал някои съвети на Петев как да подобри отбо­ра си и да изчисти грешките в играта.

Ръководството на зелени­те пък е отправило покана към Евертън за контролна среща, която да се играе на "Лудогорец Арена".

В същото време възпита­ниците на Ивайло Петев по­сетиха легендарния стадион на рекордьора по титли в Англия Манчестър Юнайтед -"Олд Трафорд".