Преди Черно море - Лудогорец +вероятни състави

Шампионите излизат срещу моряците
Днес от 18 часа "Лудогорец" гостува на "Черно море" в мач от първия кръг на новото първенство на "А" група. Орлите направиха солидна лятна подготовка със седем контроли по време на лагерите в Смолян и Австрия. В тях отборът, воден от наставника Ивайло Петев не записа никаква загуба.

Марселиньо: Ще дам всичко от себе си, за да вкарам на „Черно море“
В сряда, на излизане от известна търговска верига в Разград, един от любимците на публиката Марселиньо получи куп аплодисменти и ръкостискания от местни хора, които пазаруваха заедно с него. Пред събралото се множество бразилецът с няколко изречения каза на доста добър български език какво мисли за предстоящото гостуване на „Лудогорец“:
„Ще дам всичко от себе, за да вкарам на „Черно море“. В отбора има страхотно настроение. Готови сме да победим. Трудно ще е, но ние ще бием. Не искам да кажа повече и с колко, но ще бием“.

Днес зелено-белите излизат единствено за трите точки на варненския стадион "Тича". Разградчани достатъчно са разучили домакините от морската столица и едва ли има нещо, с което "Черно море" може да ги изненада. Но въпреки това мачът няма да е лесен, тъй като „Черно море“ са доказали, че са костелив орех.

В състава на Разград няма наказани и контузени играчи, което улеснява Ивайло Петев да направи печелившата схема. Вероятният състав на "Лудогорец" при гостуването на "Черно море": вратар Чворович, пред него Минев, Барт, Гулдан, Кайсара, пред тях Дяков и Генчев, Стоянов, Марселиньо, Иванов, в нападение капитанът Емил Гъргоров.

В групата попадат още Голубович, Моци, Гуела, Шоко, Бурзорг, Александров, Кишада.

Съдийският наряд е в следния състав: главен рефер е Георги Кабаков от Пловдив, с помощници - Мартин Венев от София, Маргарит Маргаритов от Пловдив, четвърти съдия е Мартин Богдев от Бургас.

За последно Георги Кабаков свири мача "Лудогорец" - ЦСКА, от който зависеше кой ще е новият шампион на страната. В началото на второто полувреме на същия мач Кабаков изгони Стойчо Младенов на трибуните. Арбитърът Кабаков ръководи и срещата преди година между „Черно море“ и „Лудогорец“.

През миналия сезон „Лудогорец“ записа победа във Варна с гол на Мишо Александров , а на стадиона в Разград инкасира загуба с 0:2.

На стадион "Тича" отборът на "Лудогорец" се очаква да има поддръжката на над 1000 фенове и привърженици, които още от утре сутринта ще пътуват неорганизирано за Варна с коли, микробуси и автобуси. Много разградчани, почиващи по Черноморието, също се канят да отидат на стадиона.

Вероятни състави на двата отбора:

Черно море: Китанов, С. Александров, Ал. Александров, Р. Колев, Д. Димитров, Д. Илиев, Фергонсе, Фернанадес, Паломино, Манолов
резерви: Т. Колев, Дечев, Ж. Атанасов, Божинов, Ст. Ангелов, Симеонов, Капитанов
треньор Стефан Генов

Лудогорец: Голубович, Минев, Барт, Гулдан, Кейсара, Дяков, Генчев, Стоянов, Марселиньо, Иванов, Гъргоров
резерви: Чворович, Шоко, Моци, Гуела, Г. Костадинов, Бакалов, Александров
треньор Ивайло Петев

НА ЖИВО (евентуално с картина)