Младоженци си биха дузпи на терена на "Лудогорец"

Снимки: Dariknews.bg
Валери и Слава Великови са фенове на тима отпреди две години. Живеят в София и ходят на всички мачове на "Лудогорец" в столицата, били са и на срещата в Перник, както и на финала за Купата на България в Бургас. Посетили са "100-те национални обекти" и считат, че мястото, където тренира шампионът на България, е достойно да влезе в този списък, достойно е и на него да отбележат част от сватбеното си тържество.

На базата двамата дойдоха с кумовете си Мими и Станимир. По изискване на клуба си събуха обувките, булката стъпи на игрището с естествено покритие боса, младоженецът - по чорапи. Първа би дузпи булката, вкара една, изпусна втора, същото постижение записа и младоженецът, след това започна фотосесия на терена, на който тренират футболистите на „Лудогорец".Булката Слава е от Разград, Валери - от близкия общински център Завет. Той работи като снабдител във фирма - дистрибутор на лекарства, тя е студентка по фармация, когато завърши, имат намерение да се завърнат в Разград.

Познават се от 8 години, преди да се появи общата им страст към „Лудогорец", тя е от ЦСКА, той - от „Левски", не гледат дербитата между двата гранда. Валери е заместник-председател на софийския фен клуб на „Лудогорец", и двамата мечтаят „Лудогорец" да повтори шампионската си титла. „Левски" не заслужава, дано и „Берое", „Черно море", „Черноморец" се класират по-напред, а ЦСКА - да отпадне - пожелава си младоженеца преди булката да дойде на Тренировъчната база.

Там те пристигнаха след сватбения ритуал в Ритуалната зала в Разград и църквата, в местен ресторант ги чакаха 120 гости - приятели от цялата страна. Булката обеща, че въпреки голямото тържество, което ги чака, ще намерят сили утре да бъдат на „Лудогорец Арена" да подкрепят любимия отбор в мача срещу „Берое".

Базата, в която тренират футболистите от „Лудогорец", е туристическа атракция, откакто функционира през пролетта. И местни и преминаващи по пътя към Търговище спират, за да разгледат модерното съоръжение и да се снимат на него.


ВИЖ ВСИЧКИ СНИМКИ

Радка Минчева (Дарик)