По 8 лева струват билетите за Пирин (ГД) – Лудогорец

Чакат премиерът официално да открие стадиона в Гоце Делчев.

Ръководството на Пирин (ГД) определи 8 лева цена на билет за мача от третия кръг на „А” група срещу Лудогорец. Двубоят е на 25 август (събота) от 18.00 часа. Още преди началото на сезона, ръководството на новака в „А” група определи цени от 8 лева срещу отборите в първата петица на класирането, които гостуват в Гоце Делчев. За останалите срещи билетите ще струват по 5 лева.

Очаква се в съобота лично премиерът Бойко Борисов да открие стадиона в Гоце Делчев. До тогава ще бъдат монтирани още 1 500 седалки и капацитетът на стадиона ще се увеличи на 5 500 седящи места.

С победата вчера с 2:1 като гост над Ботев (Враца) Пирин (ГД) събира пълен комплект от 6 точки след първите си два мача и излезе начело в „А” група.

„ Важно е, че записахме исторически победи и сме пълен актив точки след два изиграни кръга. В първия кръг записахме историческа първа победа в „А” група като домакини срещу Миньор. Вчера бе историческа първа победа във Враца като гости. Все исторически успехи за нашия отбор. Надявам се да продължаваме така. До мача с Лудогорец има време да се подготвим”, коментира спортно-техническият директор на неврокопчани Иван Близнаков.

agencia.bg