Преди мача в събота пускат билетите

Билетите за приятелската среща на "Лудогорец" със сръбския тим "Слобода" /Севойно/ ще бъдат пуснати в продажба на 8 септември /събота/ в 12 часа. Билетите ще се продават на касите на стадиона – уточниха от пресслужбата на разградския клуб.

Пропуските за секторите А, Б и В ще струват по 4 лева, за секторите Д и Г - по 3 лева. Местата на централната трибуна ще са по 10 лева. Намаленията за деца и инвалиди ще важат за секторите А, Б и В.

Публиката на стадиона "Лудогорец Арена" ще има възможност да види в игра новите попълнения на "орлите", привлечени през летния трансферен прозорец. От терена ще отсъстват 7-те национални състезатели на тима - Емил Гъргоров, Светослав Дяков, Йордан Минев и Иван Стоянов от мъжкия отбор на България, Георги Костадинов – от младежкия, Любомир Гулдан – национален състезател на Словакия и Теро Мантула – от Финландия..

Входовете ще бъдат отворени в 16 часа.

Съперникът – „Слобода”(Севийно) - е на десето място в сръбското първенство с 4 точки от 4 мача. Миналия сезон обаче е бил на косъм от участие в евротурнирите, останал на пето място, с равен брой точки с четвъртия, но с по-лоша голова разлика.

В отбора, воден от сръбския наставник Любиша Стаменкович, има само един чужденец. Това е бразилският нападател Тиаго Галвао. В състава и има и футболист и Босна и Херцеговина – Дарио Пурич. Всички останали футболисти са сърби.

Текст: Дарик