От Лудогорец няма да продават

Лудогорец няма никакво намерение да преотстъпва свои футболисти в наши клубове, катогерични са от управата на шампионите. Това на практика слага точка на мераците на ЦСКА да вземе под наем Мишо Александров.

Бившият младежки национал търка здраво пейката в Делиоромана и затова в Борисовата градина го набелязаха за заместник на контузения Антон Карачанаков. "Червените" обаче искат хем да вземат футболиста за 6 месеца, хем Лудогорец да му плаща половината заплата. Подобна схема от "Армията" са предложили и за още един играч на Лудогорец. Става дума за чужденец, който напоследък не попада плановете на Ивайло Петев.

Разградчани обаче са склонни да преговарят единствено за продажба на свои играчи, независимо дали става въпрос за наши или чуждестранни клубове. Това обаче може да се случи едва след края на есенния дял, когато Петев ще каже с кои състезатели е склонен да се раздели.

Задаващите се двубои до края на сезона са тест поне за 5-6 играчи на "зелените", които трябва да защитят с добра игра високите си заплати. Още миналия кръг срещу Етър наставникът даде ход на промени в тима с намерението да извърти колкото може повече футболисти сред титулярите, за да не се оплаква никой, че не му е даден шанс.

7 дни спорт