Мълчание в Лудогорец преди дербито

Снимка: ludogorets.com
Пълно мълчание в Лудогорец преди решителния мач с Левски. От щаба на „орлите“ обявиха, че няма да има официална пресконференция на Ивайло Петев преди срещата. Освен това футболистите имат забрана за интервюта. Идеята е да се оставят играчите на спокойствие преди срещата с Левски. За първи път от момента, в който влезе в А група в Лудогорец прибягват до подобни мерки. До момента футболистите можеха спокойно да дават интервюта с разрешението на Ивайло Петев.

Дали това решение на щаба ще е правилно ще стане ясно в неделя след мача с Левски на база получения резултат. Лудогорец изпадна в криза последните няколко кръга, като в последните 5 мача (4 за първенство и един от турнира за Купата на Българи) спечели единствено домакинството си срещу Етър, което явно доведе до напрежение в тима.

Лудогорец продължава да тренира по веднъж на ден, като Ивайло Петев ще събере на лагер преди мача всички футболисти, с които разполага, като в деня на срещата ще стане ясно кои няма да попаднат в групата за двубоя.

Гонг