Джена: Лудогорец ме запали по футбола

Следя всички мачове на Лудогорец и много се гордея, че шампионите на България са от Разград. Много се радвам за тях, единственото, което ме е натъжавало, е, че все не ми се удава възможност да гледам техен мач на живо, поради многото ангажименти в моя график. Въпреки това всички вкъщи сме големи фенове на отбора, гледаме мачовете им вкъщи и много се гордеем с тях.

При първа възможност ще отида на стадиона и ще изгледам някой мач. За жалост няма да е двубоят с Левски този уикенд. И двата отбора са много добри и имат своите фенове. Аз ще се радвам да стане един хубав мач, да няма много картони и скандали. Да се получи една добра игра, да са доволни и феновете, и треньорите. Естествено, ще се радвам Лудогорец да спечели, все пак те са нашите момчета. Но в крайна сметка не на последно място важна е и емоцията.

Да си призная честно, отскоро се запалих по футбола, като именно Лудогорец е причина за това. Те ме направиха футболен запалянко. Засичала съм някои от футболистите в Разград, но не ги познавам. Не ме вълнува какво казват – че има топла връзка между футболистите и фолк певиците. Аз ги харесвам преди всичко като тим. Гордея се с тях и им пожелавам винаги да са на върха. Да са живи и здрави, за да могат да тичат и да ни карат винаги да се гордеем с тях.

Все още не съм имала покана да пея за отбора, но бих се радвала и с удоволствие бих приела. Не знам как така се случи в малък град, какъвто е Разград, да има явление като Лудогорец. Успях да посетя клубната база и останах много впечатлена. Купих си фланелки на отбора и наистина много се гордея с тях.

7 дни спорт