Левски с първа победа в Разград (ВИДЕО)

Снимка: LAP.bg
Левски надви Лудогорец в мач с 16 жълти и 2 червени картона. Двубоят в Разград завърши с резултат 0:1 в полза на столичани след гол на Ларсен Туре в 3-ата минута.

Левски поведе още с първата си опасна ситуация. Гаджев центрира от прек свободен удар към Макриев, който остана сам пред вратаря, но чукна съвсем леко и почти от самата голлиния Ларсе Туре вкара за 1:0.

В 19-ата минута Мисиджан стигна вляво до аут линията, след което Мишо Александров стреля с глава право в ръцете на Пламен Илиев. Малко по-късно Александров и Кайсара разиграха отдясно, меко центриране в нак. поле, но Мисиджан от чиста позиция праща с воле над целта!

В 32-ата минута Безяк беше изведен сам срещу вратаря и опита да прокара между краката му, но Пламен Илиев затвори крака и спаси. В 37-ата минута Йордан Минев бе заменен принудително още преди почивката.

В 49-ата минута Марселиньо центрира от корнер, Безяк беше оставен сам на границата на вратарското поле, но с глава заби топката в земята и тя отскочи над вратата!

В 75-ата минута Станислав Ангелов си изкара глупав втори жълт, респективно червен картон и остави Левски с 10 души на терена. В 90-ата минута нервите на Кайсара не издържаха, след което и той получи червен картон.

Статистика и коментари
Временно класиране
Запис

Още по темата