Информация за билетите за Лудогорец - Лацио

Снимка: LAP.bg
Поради огромния интерес ПФК "Лудогорец" пусна в продажба билетите за реванша с Лацио от 1/16 финалите в Лига Европа в София на 27 февруари от 20,00 ч. Входните талони се продават в централния офис на Ивентим в столицата на адрес ул. "Граф Игнатиев" 22, ет.2, ап.3, на клубната база на Лудогорец в Разград, както и в сайта www.еventim.bg. Седмицата преди началото на мача ще бъде отворени още пунктове, а в последните два дни ще работят и касите на националния стадион "Васил Левски".

Цените остават непроменени в сравнение с мачовете в груповата фаза на Лига Европа - 10 лв, 15 лв. и 25 лв.

Всички билети, предназначени за сектора, в който ще бъдат настанени феновете на Лацио, вече са предоставени на италианския клуб. Те ще бъдат разпространени единствено сред привържениците на римския отбор. ПФК "Лудогорец" няма да продава билети за сектора на гостуващите фенове.

ПФК "Лудогорец" напомня на българските фенове, че продължава продажбата на билети и за първия мач с Лацио на "Олимпико" на 20 февруари от 21,05 ч. (22,05 ч. българско време). Талоните, които струват 16 евро могат да бъдат закупени от клубната база в Разград. В Рим билети за привържениците на Лудогорец се продават във фен магазина на италианския тим Lazio Style 1900, който се намира на адрес: Via G. Calderini 66 / С.

Пресслужба на ПФК Лудогорец

Още по темата