Важна информация за феновете преди Лудогорец - Лацио

Снимка: ludogorec.net
ПФК "Лудогорец" съобщава на всички фенове, че за мача с Лацио стадион "Васил Левски" ще бъде отворен в 18,00 ч. Привържениците могат да използват входове с номера от 1 до 17 включително, както и № 25. Вход № 26 е за представителите на медии. ПФК "Лудогорец" призовава феновете да не идват на стадиона в последния момент, за да се избегне струпване на хора по входовете. При нужда ще бъдат отворени още три входа на сектор "Г" - № 18, № 19 и № 20.

В деня на мача билети ще се продават на касата на улица "Гурко" пред сектор "А". След 10,00 часа ще работят и четирите гишета. В 15,00 ч. отварят и другите каси около стадион "Васил Левски" - на улица "Граф Игнатиев", както и до езерото "Арияна". Феновете имат възможност да се снабдят с електронни билети през сайта www.eventim.bg.

Фенове с артикули на други отбори няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на Лудогорец. Важно е да се знае, че всички билети, предназначени за сектора, в който ще бъдат настанени феновете на Лацио, вече са предоставени на италианския клуб. Те ще бъдат разпространени единствено сред привържениците на римския отбор. ПФК "Лудогорец" не продава билети за сектора на гостуващите фенове.

Пиротехниката, както и използването на знамена с обидни квалификации и политически послания са абсолютно забранени. Нарушилите тези разпоредби ще бъдат незабавно отстранявани от стадиона.

Лудогорец благодари на България за мощната подкрепа. Доказахме, че сме по-силни. Нека отново се съберем на "Васил Левски" в четвъртък и да подкрепим евробоеца на България!

Пресслужба на ПФК Лудогорец

Още по темата