Стойчо Стоев: Трябва да сме още по-добри

Снимка: LAP.bg
Ето какво сподели старши треньора на Лудогорец след победата над Левски в София с 3:2.

"Има един момент, който трябва да го отчетем. Трудна е мотивацията, след като си станал шампион. Дадох възможност на някои хора. Имам някои забележки.

Доволен съм. Да биеш Левски си е някакъв престиж. Имам изграден план за мача с Ботев Пловдив. Имам си в главата някаква идея. С Левски и ЦСКА винаги е трудно да се играе. Феновете са важен фактор.

Доволен съм, че сме станали шампиони, но в международните мачове показват къде си в момента. Да се боричкаш тук и да отпаднеш веднага в Европа, някак си се губи смисъла. Надявам се догодина да се представим поне така, както тази година.

Има неща, които искам да коригирам. Във футбола не е толкова лесно да се коригират. Когато има няколко неща, ти трябва време. Има неща, които все още не ми харесват. Отборът е добър, но трябва да стане по-добър. Не са стигнали чак такива върхове, трябва още неща да се променят. Надявам се догодина да изглеждаме още по-добре като отбор."

Стойчо Стоев също така сподели, че другата седмица ще има среща с Кирил Домусчиев и след това ще стане ясно неговото бъдеще дали ще остане начело на отбора или не.

"Ще имаме разговори другата седмица със собственика да решим. Тази тема доста се зачеква. По принцип в момента моят отбор е Лудогорец, надявам се и за в бъдеще да бъде. Собственикът е човекът, който решава.

Досега нашите взаимоотношения са идеални, но всеки човек има някаква концепция в главата. Всичко зависи от собственика. Първият отбор, с който ще преговарям, е Лудогорец."

Още по темата