Дерменджиев: Шансовете за групите в ШЛ са много големи

Снимка: Радка Минчева (Dariknews.bg)
Ето какво сподели старши треньора на Лудогорец Георги Дерменджиев след равенството и отстраняването на Партизан в Белград пред Дарик радио.

“Много добър мач за Лудогорец, на този етап, и съм много доволен от показаното от футболистите. Така успях да видя и моментната им форма. След мач наистина се говори лесно, но аз бях спокоен и преди мача. Казах и на тях да са спокойни. Головете станаха при наши грешки, допускат се такива, пред 30 хиляди,” заяви Дерменджиев.

“Има какво да се желае. Ние държахме трайно топката трайно, и така може би се създаде илюзия, че се мотаем. Но на базата на това задържане създадохме още ситуации, видяхте какво пропусна Роман, имаше и други, които можеха да бъдат отиграни по-добре. Не виждам как този червен картон за Партизан е решил мача,” обясни още наставникът.

“Мисля, че шансовете ни за групите са много големи. Ще видим жребия, и оттам се насочваме към отбора, с който ще играем. В момента цикълът е сгъстен, но ние работим, трябва и възстановяване. Времето е малко, но тези неща са важни. Искам да поздравя с тази победа футболистите, това класиране сами си го извоюваха, и показаха, че са много стойностни,” продължи Дерменджиев.

“Аз гледам само напред, не ме интересува кой какво говори. Лудогорец е един изключително професионален клуб, аз дори не чета писанията. Нивото е много високо,” завърши новият старши треньор на Лудогорец.

Още по темата