Дяков: Успехът днес посвещавам на Стойчо Стоев и Петев

Снимка: LAP.bg
Капитанът на Лудогорец -Светослав Дяков посвети успеха с класирането за плейофите на Шампионската лига на бившите треньори на тима Ивайло Петев и Стойчо Стоев. Разградчани стигнаха до тази фаза след равенството 2:2 с Партизан в Белград. Ето какво сподели той:

"За тази победа голяма заслуга имат Стойчо Стоев и Явор Вълчинов. Тя е за тях, никой не ги е забравил. Позволихме на Партизан да се върне в мача след наши грешки, но след почивката си върнахме инициативата. Те бяха много агресивни и червеният им картон ни помогна."

"През второто имахме много контраатаки, публиката оказва натиск, времето беше неприятно, те са силен отбор, въпреки че не са във форма. Днес играхме добре срещу един балкански гранд."

"Ние сме футболисти и треньор ни е този, който каже шефът. Само искам да кажа, че са много добри треньори и хора. Георги Дерменджиев също е много добър, познавам го от много време."

"Не играхме лошо, само един слаб мач имахме срещу Дюделанж. За другите ни двубои мнението ми се различава от това на специалистите. Като сме поставени, значи имаме шансове. Който и да ни се падне обаче, ние ще се борим за една наша мечта", сподели Дяков.

Още по темата