Лудогорец обяви официално цените за Шампионската лига

Ръководството на Лудогорец обяви официално цените на домакинските мачове с Реал Мадрид, Базел и Ливърпул в Шампионската лига. Продажбата започва на 12 септември.

Пропуските ще бъдат пуснати в мрежата на Ивентим, като пунктове за продажба ще има в по-големите градове на страната, а касите на Националния стадион „Васил Левски“ ще работят в пълния си капацитет. Списък на всички пунктове можете да намерите на клубния сайт и на eventim.bg.

Лудогорец ще спази обещанието си и до събота – 6 септември включително ще приема заявки на притежателите на клубни карти, членове на фен клубовете в страната и спонсорите на Клуба. Те ще имат право на по 2 билета. Заявките се приемат в клубната база на "орлите".

Свободната продажба стартира на 12 септември като предимство ще имат желаещите да си закупят пакетно пропуски за мачовете с европейския шампион Реал Мадрид, швейцарския Базел и легендарния Ливърпул.

До 25 септември ще бъдат продавани само споменатите пакети с 5% отстъпка и едва тогава започва единичната продажба на билети за първия мач с Реал Мадрид.

Целта на пакетната продажба на билетите е да бъдат улеснени всички привърженици на Лудогорец, които имат желание да подкрепят отбора и в трите мача от най-престижния клубен турнир.

Цените на билетите са както следва:

За мача с "Реал Мадрид"

Сектор А - 100 лв.
Сектор Б - 50 лв.
"Лъвчетата" - 60 лв.
Сектор В - 75 лв.
Сектор Г - 50 лв.

За мача с "Базел"

Сектор А - 80 лв.
Сектор Б - 30 лв.
"Лъвчетата" - 40 лв.
Сектор В - 60 лв.
Сектор Г - 30 лв.

За мача с "Ливърпул"

Сектор А - 90 лв.
Сектор Б - 45 лв.
"Лъвчетата" - 55 лв.
Сектор В - 70 лв.
Сектор Г - 45 лв.

Още по темата