Георги Дерменджиев: Трудно се играе преди Шампионска лига

Ето какво сподели пред камерата на Диема старши треньора на Лудогорец след загубата от Левски с 3-2 в София.

"Не успяхме да покажем нашата си игра. Едно слабо първо полувреме за нас, бяхме доста дезорганизирани. Един мач преди Шампионската лига, не го казвам като оправдание, ние сме професионалисти и трябва да го преодолеем. Може би тази загуба е добра за нас, тя ще отрезви малко момчетата. Трябва да поддържаме едно ниво във всички мачове, както в Шампионската лига, така и в България."

"Който не го е почувствал, той не го разбира. Не се оправдаваме, защото това ни е професията. Още не сме свикнали и сме далече от това, което показват отборите в Шампионска лига. Трябва да играем и във вътрешното първенство."

"Съдията така е видял така е свирил. Не искам да го обвинявам или да вземам отношение. Ние загубихме, защо трябва да се оправдаваме със съдията? Мисля, че добре се справи днес."

Нека да не прехвърляме играта върху съдиите. Ще видим и ще анализираме мача. Момчетата ще видят грешките си. И те са хора, важното е, че нивото на Лудогорец е много високо и трябва да направим така, че да го поддържаме. В мача с Локомотив преди мача със Стяуа, се получи същата ситуация. Мисля, че няма да се получи повече. Футболистите го знаят. Сега играем срещу Реал, а после със Славия. Има и почивка за националните отбори, която ще помогне на играчите да се отърсят психически."

Още по темата